Gratulálok!

Sikeresen regisztráltál a Lelki Egészség Hetére! Mielőtt elmennél, hadd mutassak valamit! Nézd meg a kedvezményes csomagajánlatokat!

Már 6.400 Ft-tól Early Bird áron!

Engedd el a tévhiteket és sztereotípiákat, amelyek távol tartanak attól, hogy a javadra fordítsd a pszichológia eszköztárát!

Mit érdemes tudnod a Lelki Egészség Hete csomagjairól?

A Lelki Egészség Hete egy ingyenes, online rendezvény 2021. október 10.-15. között. A regisztrációt követően, az esemény ideje alatt minden előadást elküldünk neked e-mailben, és 48 órád lesz megnézni őket.

Tudjuk, milyen frusztráló tud lenni az időkorlát, ezért megalkottuk neked a Lelki Egészség Hete exkluzív csomagjait. Ezekben megtalálhatod az esemény felvételeit tematikusan rendezve, de  az összes előadáshoz is kérheted a korlátlan hozzáférést!

Melyik csomagot érzed magadénak?

VÁLASZD KI!

Kérd a korlátlan hozzáférést a felvételekhez, mi pedig megajándékozunk néhány bónusszal is.

Nem ez a legjobb ajánlat, amit valaha kaptál?

És ez még mindig nem minden, ugyanis a Lelki Egészség Hetének küldetéséről még nem is beszéltem. Görgess lejjebb érte, és nézd meg, hogyan járulhatsz hozzá te is!

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET!

Miért érdemes megvásárolnod a hozzád illő csomagot?

1. Mert a választott csomagban található videós interjúk korlátlanul és örökre a tieid maradnak. Később is bármikor megnézheted a kedvenceidet. Nincs az a frusztráló sürgető érzés, hogy lemaradsz valamelyik interjúról.

2. A bónuszokat AZONNAL megkapod! Így már a Lelki Egészség Hete előtt elkezdheted megnézni az ajándék videókat és felfedezni, hogy mennyi mindenben tud segíteni neked a pszichológia.

3. A szuper és egyszeri kedvezmény miatt! Ha ugyanezeket a felvételeket utólag szeretnéd egyesével megvenni, akkor az 77.400 forintba fog kerülni. Ilyen olcsón csak most tudsz hozzájutni a csomagokhoz, amiket kizárólag a Lelki Egészség Hetére állítottunk össze.

Vásárold meg a legtesthezállóbb csomagot Early Bird kedvezményes áron mindössze 6.400 Ft-ért! Vagy válaszd az All Inclusive csomagot 9.900 Ft-ért!

Kattints a gombra, és nézd meg, milyen bónuszokkal készültünk neked!

 

Küldetésünk

  A Lelki Egészség Hete először kerül megrendezésre, és hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre. Épp ezért célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a hírét, hiszen…

…sosem tudhatjuk, mikor változnak meg az életkörülményeink, fordul fel fenekestül a világunk. A pszichológia eszköztára segíthet abban, hogy a lehető legkisebb lelki és mentális veszteséggel vészelhesd át a rendkívüli helyzeteket.

A pszichológia LEHET a mindennapjaid része!

Tudniillik nemcsak akkor segít, ha baj van, hanem a megelőzésben is. Megmenekülhetsz kapcsolati játszmáktól, veszélyes személyiségektől, kiégéstől. Ráadásul…

…támogathatsz ebben másokat is! A felvételek megvásárlásával a rendezvény fenntarthatóságát segíted. A bevételt a hirdetésekre fordítjuk, hogy minél több embert elérjünk az eseménnyel.

Így te is hozzá tudsz járulni az előző pontokban leírt küldetésünkhöz!

NÉZD MEG, MILYEN TÉMÁKKAL KÉSZÜLTÜNK NEKED!

E

1. Matyi Csongor: Az életen át tartó fejlődés 8 nagy szakasza

E

2. Villányi Gergő: A Szilícium-völgy sötét titkai, avagy hogyan tesznek függővé az appok és a közösségi média

E

3. Fodor Alexandra: Pszichoszomatika - Ha elfojtod az érzéseidet..

E

4. Mogyorósi Rebeka: A bennünk élő gyermek hatása a párkapcsolatunkra

E

5. Parák András: Sodródás, útkeresés, szétforgácsolódás

E

6. Tatai Csilla: Toxikus pozitivitás

E

7. Dr. Séllei Beatrix: Amit az érzelmi intelligenciáról mindenképpen tudnod kell

E

8. Nuridsány Eszter: Mit hoz a tegnap?

E

9. Gyarmathy Éva: Tehetség, lehetőség, felelősség

E

10. Dr. Pusztai Idikó: Visszhangok a testünkben és a lelkünkben

E

11. Bíró Bence Péter: Coach kell, vagy pszichológus?

E

12. Szalai Katalin: Hit-remény-depresszió

E

13. Zábó Virág: Lelki fegyverzet: karaktererősségek és mentális egészség

E

14. Puskár Ildikó: 5 +1 lépés az asszertivitás fejlesztéséhez

E

15. Füleki Bettina: A kreatív gondolkodás kihívásai

E

16. Mátyás Edit: Módosult tudatállapot a pszichoterápiában és a hétköznapjainkban

E

17. Pálfi-Poczik Emese: Play Maker

E

18. Menczel Zsuzsa: Testi-lelki edzésterv

E

19. Paput Márk: A tehetségállítás avagy a Personal Power Method bemutatása

E

20. Borbáth Katalin: Erőszakmentes kommunikáció instant hatása

E

21. Sóvágó Lilla: Stresszcsökkentés YouTube-on

MIBEN SEGÍTENEK TÉGED A FELVÉTELEK A HÉTKÖZNAPOKBAN?

Meglátni a valóságot!

Az 1900-as évek közepén, a régi rendszerben még nem volt akkora ismertsége és elismertsége a pszichológiának. Számtalan tévhit és társadalmi sztereotípia terjedt el, amelyek még most is ott élnek a köztudatban. Pedig már eltelt 70 év! Az esemény felvételei megmutatják, milyen valójában a pszichológia a 21. században és hogyan tudsz profitálni belőle.

Közelebb kerülni a pszichológiához!

Számtalan olyan kérdés van az emberek életében, amelyek megválaszolásáért érdemes lenne pszichológushoz fordulni. Legyen szó a párkapcsolatról, a munka és a magánélet egyensúlyáról, a zavarok gyógyításáról, a gyermeknevelésről, a pedagógiáról, az érdekek védelméről, a konfliktuskezelésről, a határhúzásról, a stressz és a szorongás kezeléséről stb. Ám sajnos nem tudják, hogy mindez a pszichológia hatáskörébe tartozik. A felvételeknek köszönhetően azonban végre tisztán láthatnak és láthatsz te is!

Valódi szakértőktől tanulni!

Összesen 20+ olyan szakembert ismerhetsz meg, akiktől tanulhatsz. A felvételek megvásárlásával újra és újra megnézheted az előadásokat, és minden alkalommal valami más fogja megragadni a füledet. Sőt, akár emlékeztetőül is érdemes időről időre elővenni őket.

Gyakorlati eszközöket használni!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a pszichológiának van létjogosultsága a hétköznapokban.  Az előadó szakemberektől nemcsak tanulni lehet, de a segítségükkel új pszichológiai eszközöket is beépíthetsz az életedbe.

Időt és pénzt spórolni!

Ennyi ismeretet, tudást, tapasztalatot és gyakorlati segítséget keresve sem találnál egy helyen, egy időben, ráadásul mindössze egy jelképes összegért.

Kik lesznek az előadók?

Matyi Csongor

pszichológus, életvezetési tanácsadó

Az előadás címe: Az életen át tartó fejlődés 8 nagy szakasza
Az előadás témája: Létezik pszichológiai útmutató az élethez?

Részletes leírás >>

Talán kicsit mindannyian vágyunk arra, hogy legyen egy útmutatónk az élethez. Na, nem olyan, ami kőbe vésett törvényeket meg elvárásokat sorolgat, hanem valami, ami iránytűként szolgálhat...
Erik Erikson az ötvenes években megkísérelt összerakni egy pszichológiai modellt, ami illusztrálná, hogy mikor, milyen fontos élethelyzetben kell helytállnunk, mire érdemes odafigyelnünk, milyen buktatók vannak az úton, mi történhet, ha elbukunk és mi történhet ha jól sikerül venni az akadályokat. Az előadásban erről a modellről fogok beszélni, valamint arról, hogy hol szükséges felülvizsgálni, kiegészíteni ezt az idő múlása és a radikális társadalmi változások miatt.

Gyarmathy Éva

klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, tudományos főmunkatárs 

Az előadás címe: Tehetség, lehetőség, felelősség
Az előadás témája: Mit kezdjünk a különleges gyerekekkel?

Részletes leírás >>

A tehetség lehetőség és felelősség az egyén és a környezet számára. A 21. században megnyílt információs tér és gyors változás soha nem látott hatékony informális fejlődési, tanulási és teljesítménybeli utakat nyitott. Tehetségazonosítás helyett a tehetségek megismerése és a tehetségnek megfelelő környezet azonosítása a cél.

Dr. Séllei Beatrix

pszichológus, coach, egyetemi adjunktus  

Az előadás címe: Amit az érzelmi intelligenciáról mindenképpen tudnod kell
Az előadás témája:
Mire való az érzelmi intelligencia és hogyan tudod fejleszteni?

Részletes leírás >>

Az érzelmi intelligencia mindennapjaink fontos eszköze. Gyakorlatilag ettől függ, hogy valaki sikeres lesz-e az életében – mert nincs kiszolgáltatva az érzelmeinek, és mert pontosan látja magát és másokat. Ez pedig hasznos úgy a magánéletünkben, mint a munkákban. És a jó hír, hogy ha valaki nyitott rá: az érzelmi intelligencia fejleszthető.

dr. Nuridsány Eszter

kognitív terapeuta

 

Az előadás címe:Mit hoz a tegnap?
Az előadás témája:
Szüleink hatása a személyiségfejlődésünkre

Részletes leírás >>

Genetika? Szocializáció? Életesemények összessége? Ezek mind-mind fontos szereplői életünk filmjének. A szüleink - mint első szociális környezet amivel kapcsolatba kerülünk születésünk után - vannak ránk talán a legnagyobb hatással ebben a folyamatban. Mi történik, ha simogatnak, ha szidnak, ha észrevesznek, ha nem vesznek, ha segítenek, ha nem, ha védelmező burokba zárnak, vagy védelem nélkül engednek a kihívásokkal teli világba? Életük mely történéseit adják át akarva-akaratlanul a következő generációnak?

Szalai Katalin

klinikai szakpszichológus

Az előadás címe: Hit-remény-depresszió
Az előadás témája: Félnek-e az újraélesztett betegek az elmúlástól?

Részletes leírás >>

A kardiológiai rehabilitációban részt vevő szívbetegek egy részét a klinikai halálból hozták vissza. Az ezekből a percekből származó halálközeli élményeik tartalmilag is nagyon hasonlóak, de megrendítő a végeredmény: a depresszió és a halálfélelem teljes hiánya alapjaiban változtatta meg az életüket.

Bíró Bence Péter

pszichológus, a Business Burnout Biblia c. könyv és az Eredmények c. könyv írója

 

Az előadás címe: Coach kell, vagy pszichológus?
Az előadás témája:
Milyen céllal kihez érdemes fordulni?

Részletes leírás >>

Rengeteg segítő, tanácsadó, coach, gyógyító és pszichológus jön szembe, ha épp fejleszteni szeretnéd magad. Laikusként nem könnyű megkülönböztetni, hogy ki miben hiteles, tud-e nekünk segíteni különösen, ha karizmatikus és erős a marketingje. Az előadásban megtudjuk: hogyan válasszunk előnyösen!

Mogyorósi Rebeka

okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, pár- és családterapeuta jelölt

 

Az előadás címe: A bennünk élő gyermek hatása párkapcsolatunkra  
Az előadás témája:
Hogyan hatnak ránk alapvető mintázataink?   

Részletes leírás >>

A beszélgetés során szeretnélek közelebb vinni Titeket ahhoz, hogy nagyobb rálátásotok lehessen, hogyan is hatnak ránk - legtöbbször tudattalan módon - korábbi tapasztalataink által elsajátított, és alapvetőnek tűnő belső "igazságaink", azaz mintázataink, sémáink. Ehhez a párkapcsolatokat veszem most alapul, ahol sokszor látványosan tetten érhető belső gyermeki énünk kopogtatása, dörömbölése, csapkodása, vagy éppen csöndje. Ismerős lehet számotokra is a kapcsolatokban sok esetben könnyen megjelenő parázs vita, a sértődés, vagy éppen az elzárkózás. Mintha elmennétek egymást mellett, vagy nem egy nyelvet beszélnétek az adott helyzetben. Miért nem érti a másik, hogy mi a bajom? Ha a hibást keressük, nem jutunk előrébb, forduljunk hát a megértés felé, és nézzünk rá erre most együtt. Célom, hogy önmagatok belső térképét bővíthessétek azáltal, hogy közelebb kerültök a bennetek élő gyermek működéséhez, és elfogadással, megértéssel fordulhassatok az irányába, azaz saját magatok felé.  

dr. Mátyás Edit

pszichoterapeuta szakorvos

Az előadás címe: Módosult tudatállapot a pszichoterápiában és a hétköznapjainkban
Az előadás témája: Mi a hipnózis és hogyan hat?

Részletes leírás >>

Naponta többször kerülünk spontán módosult tudatállapotba, de nem vagyunk ennek tudatában. Mit is jelent a módosult tudatállapot? Megváltozik a tér, idő, saját magunk, saját testünk érzékelése. Ilyen az, amikor mélyen elmerülünk a gondolatainkba vagy az adott tevékenységünkben. Ilyen átéléses állapotba kerülhetünk regény olvasásakor, film vagy színházi élmény során. Mindez szándék nélkül történik. Vajon létre lehet-e hozni szándékosan, tudatosan ilyen állapotot. Igen! Ez történik a módosult tudatállapotot alkalmazó pszichoterápiákban. A terapeuta segíti páciensét, hogy megtanuljon belekerülni ebbe az állapotba. Ez egyfajta tanulási folyamat. Nem maga a módosult tudatállapot létrehozása jelenti a pszichoterápiát, hanem a mély átélés során létrejövő megértések, és ez hozza létre változásokat. A módosult tudatállapotnak más a nyelvezete, kommunikációs stílusa, mint a racionális tudatállapotnak. A terapeuta ezt tanulja meg képzése során. Tehát nem rendkívüli, a színpadi hipnózisból ismert szuggesztív képességekkel kell rendelkeznie, és a páciensnek sem kell rendkívüli módon fogékonynak lenni a hipnózisra. A módosult tudatállapoton belül széles a skála, ahogyan lehet dolgozni: viselkedésterápia, szimbólumterápia, imaginációs képélmény, Egostate, NLP (neurolingvisztikus programozás) stb.

Paput Márk Iván

pszichológus, tehetségállító, a Personal Power Method megalkotója

Az előadás címe: A tehetségállítás avagy a Personal Power Method bemutatása
Az előadás témája: Mi az autenticitásod kulcsminősége? Mi az, amitől te leginkább te vagy?

Részletes leírás >>

A Personal Power Method, avagy a tehetségállítás, és az azt követő önismereti munka lehetőségeiről és eddigi tapasztalatairól fogunk beszélgetni. A tehetségállításban első sorban azt keressük, hogy mi az egyén azon fő karakterisztikája, vagy ha úgy tetszik lelkiségének kulcsminősége, amin keresztül ő önmagához leginkább kapcsolódni tud. Az állítói munka és a képviseleti érzékelés segítségével élményt adhatunk és szerezhetünk arról, hogy milyen érzés amikor szabadon önmagunkat éljük meg, mindenféle tanult viselkedés, gátlás, és félelem nélkül, és mi az amit ebből a tehetségünkből másoknak, és a világnak leghitelesebben adni tudunk. 

Borbáth Kata

pedagógiai szakpszichológus, EMK tréner, coach, PhD aspiráns

Az előadás címe: Erőszakmentes kommunikáció instant hatása
Az előadás témája:
Hogyan alakítsunk ki a lehető leggyorsabban egészséges kapcsolatokat?  

Részletes leírás >>

Az előadás megvilágítja mi az erőszakmentes kommunikáció alapvető filozófiája,elvei, hogyan működik és hat a kapcsolatainkban. Kiderül mikor, milyen helyzetben, viszonylatokban érdemes használni és hogyan tudunk a segítségével gyorsan és hatékonyan javítani konfliktusainkon. Bemutatjuk példákon keresztül a működését is.

Villányi Gergő 

Az előadás címe: A Szilícium-völgy sötét titkai
Az előadás témája:
Tényleg úgy csábítanak a függőség felé az appok és a közösségi média, mint ez az előadás cím?

Részletes leírás >>

Milyen hatással vannak ránk az okoseszközök és a közösségi oldalak? Az utóbbi években sok kutatás és tanulmány foglalkozott ezzel a témával de a tavaly bemutatott "The Social Dilemma" dokumentumfilm is rávilágít a veszélyekre, ellentmondásokra. Pillantsunk bele, hogy a csillogó felszín, a kényelem és az azonnali kapcsolódás mit is rejt a színfalak mögött.

Dr. Menczel Zsuzsa

pszichológus, PhD

Az előadás címe:Testi-lelki edzésterv
Az előadás témája:
Megmozdulni komfortosan???

Részletes leírás >>

Az előadás célja a hallgatók sportolás iránti motivációjának növelése. Ennek során olyan területeket fogunk érinteni, mint: • kezdés és újrakezdés a mozgásban • teljesítménynövelés lehetőségei pszichés módszerekkel • az életkori, élethelyzeti sajátosságok feltérképezése, ezek tudatosítása, és ezeknek megfelelő mozgásforma választás segítése • a sportolás folyamán előálló buktató sorra vétele, pl. időhiány, túledzettség, lelki problémák mozgással való kizárólagos oldása.

Pálfi - Poczik Emese

munka és szervezet szakpszichológus, Cognity Fejlesztő Központ vezető, Szervezetfejlsztési tanácsadó

Az előadás címe: Play Maker
Az előadás témája:
Segítő szakmák találkozása.

Részletes leírás >>

Hogyan építhetünk fel egy hatékony és önszerveződő csapatot segítő szakemberekből? Miért is kapta az előadás a Play Maker címet? A beszélgetés során a Cognity Fejlesztő Központ történetét járjuk végig. Megosztom tapasztalatainkat, jó és rossz döntéseinket, nehéz helyzeteinket és örömeinket is. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló kezdeményezésen töri a fejét.

Füleki Bettina

Pszichológus MA, kreatív igazgató

Az előadás címe:A kreatív gondolkodás kihívásai
Az előadás témája:
Mit kezdhetünk a kreativitással az oktatásban és a munkaerőpiacon?

Részletes leírás >>

20 éve dolgozom a reklámiparban és 15 éve tartok kreatív tréningeket. A tehetségmenedzsment területén belül a hagyományos akadémikus képzésben kevésbé hangsúlyos skillekkel, mint rugalmas/ divergens gondolkodás, ambivalencia-tűrés, ötletfluencia, csapatmunka foglalkozom fiatal felnőttek körében. A beszélgetésben azokat a kihívásokat járnám körül, amivel egy kreatív tehetségét kamatoztatni kívánó fiatal találkozhat az oktatás területén, majd a munkaerőpiacra lépve. Milyen képességek és skillek együttes használata szükséges ahhoz, hogy valaki a gyorsan változó környezetben is rugalmasan alkalmazkodó maradjon, és olyan ötleteket legyen képes létrehozni, amelyek nemcsak újszerűek, hanem választ adnak az adott kommunikációs vagy innovációs problémára, amin a közösség, vagy csapat közösen dolgozik.

Zábó Virág

pszichológus, komplex integratív terapeuta jelölt, tanító

Az előadás címe: Lelki fegyverzet: karaktererősségek és mentális egészség
Az előadás témája:
Megismerheted, hogy a személyes erősségeink hogy válhatnak a lelki immunrendszer építőköveivé.

Részletes leírás >>

Az előadásban bemutatok egy új, 5 pontból álló „receptet”, amivel elérhető és fenntartható az a lelki egészség, amit a pozitív pszichológia virágzásnak hív.

Dr. Pusztai Ildikó

Sebész szakorvos, főorvos. Családállító- rendszerállító terapeuta

Az előadás címe: Visszhangok a testünkben és a lelkünkben
Az előadás témája:
Mégis kinek az életét élem? A generációkon átívelő, transzgenerációs hatások a mindennapjainkban.

Részletes leírás >>

Ha “rendellenesség” üti fel a fejét az egyénben aki/ami egy nagyobb egység pl. a család, klán, munkahelyi csoport része, akkor az minden irányban kihat a kiterjesztett családra, munkatársakra, munkakörnyezetre. Ráhatással van az egyéni -, valamint a közös külső és belső dolgainkra, a testünkre, lelkünkre, végső soron a társadalmunkra is. És ez fordítva is igaz. Az ember tágabb rendszerének, kisebb és nagyobb családjának, lakó és munkakörnyezetének működése befolyásolja és visszahat az egyén életére, testi- és lelki jóllétére. A rendszer magasabb szintjeinek pszichés vagy társadalmi történései ugyancsak hatással vannak a szervezet működésére. Remek példa minderre a Covid-19 világjárvány okozta változások. A családállítás és rendszerállítás az egyik hatékony gyógyító modalitás a Rend és az Egyensúly visszaállítására. Ugyanakkor szupervíziós lehetőség a segítő munkát végzők részére. Ezt a rendszerszemléleten alapuló sok száz éves módszert a pszichológia hivatalos köreibe Magyarországon eddig “nem fogadták be”. A pszichoszomatikus és a szomatopszichés betegségekről beszélgetünk az előadás ideje alatt. Arról, hogy mindez saját jogon, vagy hozott lehetőségként alakul ki az életünkben.

Rekvényi Katalin

szexuálpszichológiai szakpszichológus

 

Az előadás témája: A net-szex fogyasztás és pornófüggés problematikája

Részletes leírás >>

Korunk lappangó népbetegsége a fiatal férfiak harmadát már érintő net-szex problémás használata. A pornófüggésen kívül számtalan szexuális és szociális diszfunkció forrása a már kora pubertás kortól kezdődő pornófogyasztás. E jelenség pszicés hátterét, és következményeit ismertetem, és vázolom a megoldási utakat is.   

Sóvágó Lilla

viselkedéselemző, pszichológia mesterszakos hallgató

Az előadás címe: Stresszcsökkentés YouTube-on  
Az előadás témája:
Mik azok az ASMR videók és hogyan hatnak?  

Részletes leírás >>

A beszélgetés során egy modern, stresszcsökkentésre alkalmas technikát mutatok be, az ASMR-t. A kifejezés Youtube-on fellelhető videókat takar. Az emberek pedig széles körben arról számolnak be, hogy az ASMR videók hatására bizsergést, illetve pozitív érzelmi változást tapasztalnak.

Puskár Ildikó

pszichológus, coach

Az előadás címe: 5 +1 lépés az asszertivitás fejlesztéséhez
Az előadás témája:
 Hogyan kezdj hozzá a magabiztos, együttműködő viselkedés fejlesztéséhez?

Részletes leírás >>

Az asszertivitás kapcsán a legtöbb embernek a Nem-et mondás jut eszébe, azonban életünk számtalan területén játszik szerepet az, hogy mennyire vagyunk képesek magabiztosan és a másik félre is figyelve viselkedni. A beszélgetésben bepillantást nyerhetsz az asszertivitás fejlesztés folyamatába, közösen követhetjük végig az első lépéseket!

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Az előadás címe: Sodródás, útkeresés, szétforgácsolódás
Az előadás témája:
Te irányítod az életed?

Részletes leírás >>

A sodródás érzése egyre többeket jellemez. Nem találják az útjukat, túlvállalják magukat és kiégnek de nem látják biztosítottnak a jövőt, sikertelennek, lemaradva és reménytelennek érzik magukat. Az előadás bemutatja, hogyan lehet megtalálni a fókuszt, önazonos célokat állítani, megküzdeni a FOMO-val, és elengedni a túlvállalás kényszerét.

Damsa Andrei

pszichológus, kutató

 

Az előadás címe: Motiváció és játékosítást - Gamifikáció a mindennapokban
Az előadás témája: Mit tanulhatunk a játékok világából?

Részletes leírás >>

A beszélgetés során a játékosítás témakörét járjuk körül, kitérve a videojáték-kutatásra, a gamifikáció eredetmondájára, valamint a módszertan gyakorlati megközelítésére.

Geraszkoné Kirchner Zsuzsanna

pszichológus, pszichológia tanár, pár- és családterapeuta jelölt, integratív terapeuta jelölt

 

Az előadás címe: PÁR szó
Az előadás témája: Beszélnünk kellene? De hogyan?

Részletes leírás >>

Párkapcsolati konfliktusok mindig is lesznek. Vajon elég fejlett a vitakultúránk? Fogódzókat ajánlok, hogy ne rekedjetek meg a nehézségekben és fenntarthassátok a harmóniát. Javaslom az előadást, ha szeretnéd megőrizni a kapcsolatban önmagad, miközben megéled az összetartozás örömét.

Goda Gyula

pszichológus, teológus, egyetemi oktató

 

Az előadás címe: Konfliktus kezelés
Az előadás témája: Kín vagy lehetőség?

Részletes leírás >>

Az előadáson igyekszem megláttatni, hogy hogyan lehet a folyamatos munkavégzés során és kritikus helyzetekben is megtalálni az optimális megoldásokat, konfrontálódni, amikor az kínos, de szükséges, együttműködni, amikor az indulatok azt megnehezítik. Kultúránk része az a mód, ahogy a nehéz, érzelmileg kritikus helyzetekben eljárunk. Cél „megszeretni” a konfliktust, meglátni, hogy az a mindennapi lét és a színvonalas munkavégzés szükséges része. Lássuk meg az addig esetleg félelmetesben a hasznosat, a bosszúságot keltőben a humor lehetőségét. Jó hír, hogy a jól kivitelezett őszinteség lehet a leghatékonyabb megoldás!

Limpár Imre

tanácsadó szakpszichológus

 

Az előadás címe: Pszichokérdések rejtelmei
Az előadás témája: Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztat(hat)nak minket

Részletes leírás >>

Mottó:
„A jó kérdések fontosabbak a könnyű válaszoknál.” (Paul Anthony Samuelson)

Vágyjuk a változást, és közben sóvárgunk életünk igazi válaszai után. Folyamatosan keressük a titkos összetevőket. Elég jó válaszhoz azonban elég jó kérdés is kell. Az előadás egy kicsit a színfalak mögé kíván betekintést nyújtani, hogy mitől is válik egy kérdés igazán jelentőségtelivé a pszichológusi munka során.

Böröcz Tamás

Közgazdász, fotós

 

Az előadás címe: Szellemi prostitúció

Részletes leírás >>

Több évig dolgoztam multinacionális környezetben, mert azt gondoltam, hogy a közgazdász lét ezt jelenti. Az volt a célom, hogy vezetővé váljak, és csak a célegyenesben eszméltem rá, hogy én egy kreatív alkotó vagyok, akinek a szabadság, az alkotás való. Vettem egy mély levegőt, és váltottam.

Kinek valók a lelki egészség hete videós csomagjai?

Már 6.400 Ft-tól!

  Tanulni vágyóknak

Elképesztő mennyiségű tudás és tapasztalat van ebben a csomagban. A hétköznapi használhatóság mellett nagy előnye, hogy a pszichológia iránt érdeklődők, hallgatók, tanítványok és képződő szakemberek rengeteget tanulhatnak belőle.

Megoldáskeresőknek

Évek óta próbálnak választ kapni a kérdéseikre, nehézségeikre, ám eddig csak egyhelyben toporogtak. Talán pontosan tudják, mi a problémájuk, és a megoldást kutatják, de az is lehet, hogy a problémát nem, csak a tüneteket ismerik. A Lelki Egészség Hetének előadásai nemcsak a tudatos, de még az eddig fel sem merülő kérdéseket is megválaszolják.

  Tudatos önfejlesztőknek

Egyre jobban növekszik azoknak a tábora, akik céltudatosan és fókuszáltan törekszenek arra, hogy jobbá tegyék az életüket, a mindennapjaikat. Őket nemcsak a tudásszomj, hanem önmaguk megismerése és a nehézségek megelőzése is hajtja. A Lelki Egészség Hete nekik is óriási löketet ad a fejlődésben.

A szervező: Az Incenter

Matyi Csongor vagyok, az ELTE PPK pszichológia szakán végeztem 2011-ben, kutatópszichológusként, kísérleti és kognitív pszichológia szakirányon. Oktatok, előadok, pszichológiát népszerűsítek, és a világról alkotott hiedelmeink pozitív megváltoztatásának egyre jobb módjait kutatom.

Az InCentert azért hoztam létre, hogy a pszichoedukáció zászlóshajója legyen, és új szintre emelhessük a pszichológiát az emberek fejében és hétköznapjaiban.

A Lelki Egészség Hetén szakemberekkel karöltve újrafogalmazzuk az emberek eddig felépített, tévhitekből álló, vélt tudását. Mindezt azért, hogy a résztvevők végre megtalálhassák a több évtizede ismételt kérdéseikre a válaszokat.

A videós csomagok bónuszai!

Féltékenységről, biztonságos kötődésről, kapcsolatfüggőségről és az elköteleződéssel szembeni félelemről – erről szól ez az előadás, mindez a kötődési stílusok fényében.

Megtudhatod, mit jelentenek a kötődési stílusok, milyen kisgyerekkori élmények befolyásolják ezt, és hogyan függ ez össze a felnőttkori párkapcsolati viselkedéssel.

3500 Ft helyett INGYEN

A szerelemről nem beszélni kell, nem elemezni, hanem megélni és benne lenni. Na igen, de mi történik, ha vége van? Egyáltalán minek van vége? A szenvedélynek? Az intimitásnak és a barátságnak? A közös életnek? Mindegyiknek, vagy csak az egyiknek?

Robert Sternberg, a híres amerikai pszichológus elmélete könnyen érthető megoldást kínál. Sok mindent megmagyaráz ennek a szövevényes, emberi érzés-komplexumnak – a szerelemnek a pszichológiájából.

3500 Ft helyett INGYEN

Eddig azt hitted, hogy a pszichológia bonyolult? Ezek a rövid felvételek megmutatják, igenis lehet érthetően és emberközeli módon beszélni a pszichológiáról.

Olyan témákat járunk körül, amelyek segítenek neked a hétköznapokban, hiszen épp az a fontos, hogy a jóllétedet egy magasabb szintre emeljük.

6900 Ft helyett INGYEN

Küldd el a kérdésedet a csongor.m@incenter.hu e-mail-címre szeptember 30-ig. Mi begyűjtjük ezeket, én pedig egy előre felvett videóban fogom megválaszolni őket. FIGYELEM! Ez a bónusz csak a koránkelő kedvezményes ajánlatunkban érhető el! Utána el fog tűnni és nem lesz elérhető.

3500 Ft helyett INGYEN

Csomagajánlatok

1. Fiataloknak

E

1. Parák András: Sodródás, útkeresés, szétforgácsolódás

E

2. Matyi Csongor: Az életen át tartó fejlődés 8 nagy szakasza

E

3. Paput Márk: Tehetségállítás, avagy a Personal Power Method bemutatása

E

4. Menczel Zsuzsa: testi-lelki edzésterv

E

5. Villányi Gergő: A Szilícium-völgy sötét titkai, avagy hogyan tesznek függővé az appok és a közösségi média

E

6. Sóvágó Lilla: Stresszcsökkentés a YouTube-on

E

7. Rekvényi Katalin: A net-szex fogyasztás és pornófüggőség problematikája

Videófelvételek értéke 15.000 Ft

Hangfelvételek értéke 5.000 Ft

Gyerekkori és felnőttkori kötődési stílusok és azok hatása a párkapcsolati működésre BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Szerelemháromszög-elmélet BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Pszichológia tíz percben BÓNUSZ 6.900 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Kérdezz-felek Matyi Csongorral előre beküldött kérdések alapján BÓNUSZ 3500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL küldheted a kérdésedet.

Érték: 37.400 Ft

Early Bird Ár: 6.400 Ft

Kedvezmény: 83%

2. Szülőknek

E

1. Szalai Katalin: Hit-remény-depresszió

E

2. Dr. Pusztai Ildikó: Visszhangok a testünkben és a lelkünkben

E

3. Tatai Csilla: Pszichoszomatika

E

4. Gyarmathy Éva: Tehetség, lehetőség, felelősség

E

5. Füleki Bettina: A kreatív gondolkodás kihívásai

E

6. Nuridsány Eszter: Mit hoz a tegnap?

E

7. Pálfi-Poczik Emese: Play Maker, segítő szakmák találkozása

Videófelvételek értéke 15.000 Ft

Hangfelvételek értéke 5.000 Ft

Gyerekkori és felnőttkori kötődési stílusok és azok hatása a párkapcsolati működésre BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Szerelemháromszög-elmélet BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Pszichológia tíz percben BÓNUSZ 6.900 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Kérdezz-felek Matyi Csongorral előre beküldött kérdések alapján BÓNUSZ 3500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL küldheted a kérdésedet.

Érték: 37.400 Ft

Early Bird Ár: 6.400 Ft

Kedvezmény: 83%

3. Boldog Élet

E

1. Zábó Virág: Lelki fegyverzet: karaktererősségek és mentális egészség

E

2. Tatai Csilla: Toxikus pozitivitás

E

3. Dr. Séllei Beatrix: Amit az érzelmi intelligenciáról mindenképpen tudnod kell

E

4. Bíró Bence Péter: Coach kell, vagy pszichológus?

E

5. Puskár Ildikó: 5+1 lépés az asszertivitás fejlesztéséhez

E

6. Borbáth Katalin: Erőszakmentes kommunikáció instant hatása

Videófelvételek értéke 15.000 Ft

Hangfelvételek értéke 5.000 Ft

Gyerekkori és felnőttkori kötődési stílusok és azok hatása a párkapcsolati működésre BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Szerelemháromszög-elmélet BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Pszichológia tíz percben BÓNUSZ 6.900 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Kérdezz-felek Matyi Csongorral előre beküldött kérdések alapján BÓNUSZ 3500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL küldheted a kérdésedet.

Érték: 37.400 Ft

Early Bird Ár: 6.400 Ft

Kedvezmény: 83%

4. All Inclusive

Ez a csomag tartalmazza az ÖSSZES előadás videó- és hangfelvételét.

 

Videófelvételek értéke 45.000 Ft

Hangfelvételek értéke 15.000 Ft

Gyerekkori és felnőttkori kötődési stílusok és azok hatása a párkapcsolati működésre BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Szerelemháromszög-elmélet BÓNUSZ 3.500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Pszichológia tíz percben BÓNUSZ 6.900 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL megkapod.

Kérdezz-felek Matyi Csongorral előre beküldött kérdések alapján BÓNUSZ 3500 Ft helyett INGYEN. Vásárlás után AZONNAL küldheted a kérdésedet.

Érték: 77.400 Ft

Early Bird Ár: 9.900 Ft

Kedvezmény: 87%

Garancia

 

A Lelki Egészség Hete először kerül megrendezésre, több előadó is még ismeretlen lehet a számodra. Ezért nem szeretném, ha bármilyen kockázatot vállalnál. Tudom, hogy a rendezvényen fellépők mind kiváló szakemberek, akik nemcsak abban segítenek, hogy a mindennapjaid és a pszichológia közelebb kerüljenek egymáshoz, hanem a mélyebb megértésekben is. Garantálom, hogy a videós csomag elnyeri a tetszésedet, ám ha mégsem, visszatérítem neked a csomag árát.

KÉRD A VIDEÓS CSOMAGOT ITT!

  1. Töltsd ki az űrlapot!
  2. Add le a rendelésedet, egyenlítsd ki a számlát és figyeld a leveleidet!
  3. A visszaigazoló levélben azonnal megkapod a bónuszokat, a rendezvény felvételeit pedig az esemény után küldjük neked!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tartalmaznak a csomagok?

A Lelki Egészség Hetének videó- és hangfelvételeit tematikusan, illetve a három bónuszt: Gyerekkori és felnőttkori kötődési stílusok és azok hatása a párkapcsolati működésre 3.500 Ft helyett INGYEN, Szerelemháromszög-elmélet 3.500 Ft helyett INGYEN, Pszichológia tíz percben 6.900 Ft helyett INGYEN. Valamint az Early Bird ajánlatunkban +1 bónuszt is adunk ajándékba: Kérdezz-felelek Matyi Csongor pszichológussal. Csongor az előre beküldött kérdéseitekre ad választ egy extra videóban. FIGYELEM!! Ez a bónusz az Early Bird lejárata után eltűnik, nem lesz elérhető.
A tematikus és All Inclusive csomagról IDE KATTINTVA tudhatsz meg többet.

Hogyan kapom meg a felvételeket és a bónuszokat?

A bónuszokat az előadást követően azonnal, a felvételeket pedig az eseményt követően. Az Early Bird szakasz Kérdezz-felelek Matyi Csongorral bónuszát a beérkezett kérdések alapján készítjük el. A kérdéseket szeptember 30-ig várjuk e-mailben, a  csongor.m@incenter.hu e-mail címre. Az elkészült tartalmat október 18-án küldjük ki e-mailben.

Kinek való a Lelki egészség hete?

Az X-generációs felnőtteknek, akik a régi rendszerben születtek és nőttek fel, amikor a pszichológiának még nem volt ilyen elismertsége. A Megoldáskeresőknek, akik évek óta próbálnak választ kapni a kérdéseikre.

A Tünettudatosoknak, akik nincsenek tisztában a problémájukkal, csak a tüneteiket ismerik. Az Elhivatottaknak, akik szeretnék jobbá, élhetőbbé, stresszmentesebbé tenni az életüket. Az Ismeretszerzőknek, akik szeretnek minél tájékozottabbak lenni az őket érintő hétköznapi kérdésekben.

A Tudatosoknak, akik jobbá akarják tenni a párkapcsolatukat, meg akarnak erősödni szülői szerepeikben, meg akarnak szabadulni a társadalmi mintáktól, szívesen megtanulnák a helyes a konfliktuskezelést, az időmenedzsmentet és a helyes érzelemkezelést.

Mindenkinek, akit érdekel a pszichológia tudománya!

Tényleg hozzá tudok járulni a rendezvény sikeréhez?

Igen. A felvételek megvásárlásával a rendezvény fenntarthatóságát segíted. A bevételt a hirdetésekre fordítjuk, hogy minél több embert elérjünk az eseménnyel.

Van elégedettségi garancia?

Igen, van, hiszen ez az első alkalom, hogy a Lelki Egészség Hete megrendezésre kerül és talán először találkozol az előadókkal. Ezért nem szeretném, ha bármilyen kockázatot vállalnál. Tudom, hogy a rendezvényen fellépők mind kiváló szakemberek, akik nemcsak abban segítenek, hogy a mindennapjaid és a pszichológia közelebb kerüljenek egymáshoz, hanem a mélyebb megértésekben is. Garantálom, hogy a videós csomag elnyeri a tetszésedet, ám ha mégsem, visszatérítem neked a csomag árát.

Hogyan tudok fizetni a felvételekért?

Bankkártyával. Ez az internetes vásárlás egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja.

Támogatóink